Piano
Piano?

Voor degenen die het nog niet weten, VTK heeft een eigen vleugelpiano. Die kan je vinden in lokaal 01.52 (naast de proclamatiezaal) van het kasteel. Studenten mogen hier wekelijks en gratis gebruik van maken op maandag en donderdag van 19u tot 22u, behalve op verlofdagen. Tijdens de vakanties kan je zelfs vanaf 9u 's morgens komen spelen, ideaal dus als ontspanning tijdens de blok & examens.
Het is belangrijk dat je de begeleidende brief bij hebt die je steeds kan afhalen op blok 6 bij de vice. De brief moet je steeds kunnen voorleggen wanneer security er om vraagt.

Let er wel op dat er slechts 1 reservatie per week gegarandeerd wordt. Zolang je de eerste bent om je eerste tijdslot in een week te reserveren kan je dus zeker zijn dat je dan mag komen spelen. Alle tijdslots in dezelfde week die je extra aanvraagt, kunnen echter aan iemand worden toegewezen die die week nog niet heeft kunnen spelen. Dit om iedereen een kans gegeven een deuntje ten beste te geven.

Indien je meerdere reservaties op een week hebt gemaakt, kan je dus best steeds hier even komen nakijken of je reservatie nog toegewezen is, alvorens de avontuurlijke trip richting kasteel aan te vangen. Je doet er dus ook steeds het best aan alle tijdstippen wanneer je wil spelen aan te vinken, indien een tijdslot vrijkomt, is de kans groot dat het dan automatisch aan jou wordt toegewezen.

Dit klinkt misschien allemaal zeer ingewikkeld, maar met je geniaal brein zie je ongetwijfeld het licht als je vorige paragrafen twee maal leest.

Reservaties
Inloggen

Om te kunnen reserveren moet je ingelogd zijn, zolang dit niet het geval is, kan je enkel zien welke tijdslots momenteel reeds gereserveerd zijn.

Kleurencodes
Vrij
Bezet
Reservatietabel