VTK-medewerkers
Medewerker?

Het is een cliche zo oud als de straat, maar daarom niet minder waar: VTK is er voor en door zijn leden! Als je zelf wil meewerken aan een of andere VTK-activiteit, dan krijg je hiervoor een uitgelezen kans: kom mee helpen op een TD, cantus, cursusdienst, Theokot of in de fak. Wat moet je hiervoor doen? Ga snel even rondzien op de werklijsten en vul je in op een shiftje naar keuze.

"Wat heb ik daar nu aan?" schiet het onmiddellijk door je hoofd? Ten eerste is zo'n shiftje doen gewoon leuk en ten tweede word je er nog eens voor beloond ook!

Mattias (vicevtk.be)

Beloningen

Je kunt er inderdaad nog iets mee verdienen! Tijdens je shift mag je gratis drinken (zolang je maar niet schijtzat wordt uiteraard). Ten tweede krijg je voor elke shift die je doet, 1 medewerkersbonnetje per uur ter waarde van 1 euro. Uw vice rond hierbij royaal af naar boven toe. Je kan die gebruiken in het Theokot of in 't ElixIr. Er wordt wel niet op teruggegeven. Zo'n bonnetje is dus goed voor een normale consumptie, maar met twee bonnetjes kan je ook een broodje krijgen in het Theokot en dergelijke. Deze bonnetjes gelden wel niet op TD's of andere speciale activiteiten. Daar zijn speciale bonnetjes voor gemaakt. Je krijgt 2 bonnetjes voor elke shift voor 2u 's nachts en 3 erna. Alsof dat nog niet genoeg is, mag je op het einde van het jaar gratis naar het medewerkersfeestje komen!

Even een kleine samenvatting van de spelregels:

 • Voor elke neventapshift krijg je 10 bonnetjes
 • Cantus:
  1. Per tapshift krijg 4 euro terugbetaald voor je cantus, 2x tappen is dus een gratis cantus
  2. Opbouw en afbraak zijn bonnetjesshiften
  3. Kwartiertje steward telt als shift, niet voor bonnetjes
 • TD:
  1. Per shift tijdens een grote TD krijg je 3 euro per shift terug op je inkomticket (dus ticket wel kopen van te voren)
  2. Op een gewone TD sta je op de medewerkerslijst en kan je gewoon gratis binnen.
  3. Voor shiften tijdens de TD krijg je bonnetjes van de TD
  4. Voor opbouw en afbraak krijg je vice-bonnetjes
 • Voor grote en speciale activiteiten zoals bijvoorbeeld Galabal gelden aparte regels
 • Op de meeste activiteiten zal er medewerkersdrank aanwezig zijn.

Mattias (vicevtk.be)

Vragen?

Als je na het lezen van deze glasheldere uitleg nog vragen zou hebben dan kan je steeds bij mij terecht. Gewoon een mailtje sturen naar vicevtk.be. Je kan eveneens bij mij terecht als je problemen zou hebben met de werklijsten (of met je lief :-)) of als je je wil inschrijven op de medewerkerslijst. Als je daarop staat, krijg je wekelijks een mailtje met een overzicht van de activiteiten en welke shifts je kunt doen. Ook dat houdt geen enkele verplichting in. Als heel mijn betoog hier je nog niet overtuigd heeft, weet dan dat je als medewerker mijn eeuwige dank en respect krijgt. En dat is veel waard :)

Tot op een of andere shift!

Mattias (vicevtk.be)

Aanwezigheid van uw vice

Mattias (vicevtk.be)

Gebruik Salonneke

Mattias (vicevtk.be)

In't kort

Word medewerker en word er nog voor beloond ook! De werklijsten vind je hier. Voor al je vragen kan je mailen naar vicevtk.be.