Fakbar 't ElixIr
Openingsuren

Van zondag tot en met donderdag, vanaf 21u (of vroeger, als er voetbal of een andere populaire sport op televisie is), tot ergens in de vroege uurtjes.

Zondag: Happy Hour van 23u tot 24u, 2 pintjes voor de prijs van 1.
Maandag: Verhuur aan jaren/werkgroepen/... Iedereen welkom.
Woensdag: Fakfeestje

Neventappen

Zin om zelfs eens mee 't ElixIr uit te baten voor een avond? Of de andere kant van de toog eens verkennen? Dan is neventappen uw roeping! Fakbar 't ElixIr is altijd op zoek naar medewerkers om de hoofdtappers met hun zware taak te helpen.

Meer hier.

DJ

Denk je dat je het in je hebt om een feestje te bouwen? Kan je vakkundig schijven aan elkaar lijmen? Of ben je eerder gespecialiseerd in rustige muziek? 't ElixIr is steeds opzoek naar nieuw DJ-talent dat de vetste beats wil doen weerklinken in onze fakbar of mensen die ons van een nieuwe stijl willen laten proeven.

Meer info hier.

Prijslijst

Klik hier om ons assortiment aan bieren, wijnen, sterke dranken, frisdranken en snacks te bekijken.
Bij het start van het nieuwe jaar zullen ook de nieuwe dranken ge-updated zijn.

Hoofdtappers

Het fak-team 2011-2012 bestaat uit:

Heb je vragen/opmerkingen dan kan je ons altijd mailen: fakbarvtk.be .

Wist je dat?

Hieronder enkele weetjes :-).
Wist je dat:

  • Fakbar dit jaar 2 vrouwelijke hoofdtappers heeft die je van je favoriete bier zullen voorzien?
  • De dj-booth helemaal vernieuwd is?
  • Er weer een gemotiveerd team klaarstaat om u van stevige feestjes te voorzien?
  • Alle foto's van feestjes steeds op onze facebookpagina komen?
    't ElixIr on facebook.
  • Onze graffiti werd gespoten door Mish? moekah@live.be

Meer "wist je datjes" hier.

Fakkalender

 


Verhuur

Op maandag kunnen leden of jaarwerkingen de fak afhuren om een feestje te geven. Op vrijdag- en zaterdagavond is dit voor iedereen mogelijk. Voor meer info, prijzen en afspraken kan je mailen naar fakbarvtk.be.

Vat geven

Niet alleen krijg je op je verjaardag, op vertoon van je identiteitskaart, gratis een halve liter Stella, we bieden je ook nog de mogelijkheid om spotgoedkoop al je vrienden te trakteren! Hiervoor vragen we je wel om ons op voorhand te verwittigen (op verhuurdagen kunnen zich bijvoorbeeld problemen voordoen).

Voor een volledig vat betaal je als lid 150 €. Je krijgt hiervoor dan 180 bonnetjes ter waarde van 1 €. Je kan ook een half vat geven. Hiervoor betaal je dan 80 €. Hiervoor krijg je dan 90 bonnetjes. Niet-leden betalen respectievelijk 160 € en 90 €.

Ben je niet jarig maar hebben jij en je vrienden wel grote dorst? Dan kan je natuurlijk ook zelf een andere reden verzinnen om een vat te geven!

Contacteer ons op fakbarvtk.be.

Jas verloren?

Gezien we in 't ElixIr geen bewaakte vestiare hebben kan het gebeuren dat er op een drukke (zatte) avond soms dingen verdwijnen of vergeten worden. Het fakteam laat echter bij het afsluiten de jassen die er nog liggen steeds aan de kapstokken hangen. Dit wil zeggen dat je bij verlies of niet terugvinden best gewoon de volgende dag nog eens langskomt in de fak om te kijken of je jas er nog hangt. Ook krijgen we soms mails van mensen die per ongeluk in een beschonken bui een foute jas hebben meegenomen, ook deze jassen belanden gewoon aan de kapstok!
Het is voor ons spijtig genoeg ook niet haalbaar om jassen en rugzakken achter de toog te bewaren omdat deze in de weg liggen en dit de werking van onze fakbar bemoeilijkt.

Waar ?

De Waaiberg
Tervuursevest 60,
Leuven