Cultuur

" Cultuur is cool! "

Waarom is cultuur zo cool, vraagt u zich af? Wel:

  • Cultuur organiseert meerdere keren per jaar pokerchamps en quizzen, met op het einde van het jaar een spannende finaleronde. Natuurlijk vallen er ook vette prijzen te winnen.
  • We houden u op de hoogte van culturele activiteiten in Leuven, door tekstjes in Het Bakske en met behulp van flyers in het Theokot.
  • VTK goes Boekenbeurs !: we zakken af naar Antwerpen om onze bibliotheek eens wat uit te breiden! Meer informatie hieronder.
  • Jam Sessie: Gezellig samen met anderen muziek maken! Speel je geen insturment? Geen probleem! Iedereen is welkom! Meer informatie hieronder.
  • Dit jaar organiseren we ook een heuse Citytrip ! Meer informatie vind je hieronder.
  • En nog veel veel meer ...
Zelf een geniaal cultureel idee of vragen? Mail het naar cultuur@vtk.be!

VTK Cultuur (Thomas Bande, Thomas Smedts, Sophie, Alexis, Bram en Inge)

Komende Cultuur Activiteiten

Nu woensdag 7 December: Booze and blues

Nu donderdag 8 December: Kwis 3

Volgende week maandag 12 December: Jamsessie 2!

Cultuur in Leuven

Wat is er dit jaar allemaal op gebied van cultuur:

CinemaZED

CinemaZED is de bioscoop van kunstencentrum STUK en toont niet-commerciële films 7 dagen op 7, het hele jaar door. Het is de goedkoopste leuvense cinema (slechts €5.5!) met filmtoppers van formaat! Check www.cinemazed.be voor meer info.
Gratis Uur KULtUUR

KUL organiseert regelmatig een uurtje gratis kultuur, waarvoor wij alle informatie via onze kanalen aan jullie doorspelen. voor meer info: klik hier!

Het Depot

Het Depot organiseert meerdere grote optredens en concerten (vooral muziek). Bekijk hun programma (met oa Zornik, Bonobo, Arno, We Are Scientists) hier. VTK Cultuur krijgt korting vanaf aankoop van 10 tickets. Wil je dus met een groepje naar een optreden van het Depot gaan, mail dan cultuur@vtk.be, en kunnen wij korting aanvragen.

Het Stuk

Het Stuk is een soort cultureel centrum waar meerdere optredens (muziek, dans, theater...) doorgaan. Bekijk hun aanbod hier.

30cc

30cc is het cultureel centrum van Leuven waar ook van allerlei cultureel lekkers te beleven valt. Bekijk hun aanbod hier.