Onderwijs
VTK Bureau 6 - woensdag 18 april 2012 - 200S 00.03

Het VTK Bureau is de tweewekelijkse vergadering waarop de burgies en archies belangrijke onderwijstopics bespreken. Wil je hierover meepraten en mee bepalen welk standpunt de vertegenwoordigers van VTK zullen verdedigen bij de faculteit en universiteit, kom dan zeker eens langs!

Op deze pagina vind je telkens ook de link om je gratis broodje en drankje te bestellen, alsook de agenda van de vergadering. Het VTK Bureau is een ideaal discussieforum voor alles wat de studenten aanbelangt. Iedereen is welkom!

De agenda en de verslagen van vorige bureaus kan je hieronder altijd terugvinden.

Meer: [ Vertegenwoordigers] - [ Verslagen VTK Bureau ] -[ Verslagen POC's ]

Wat is/doet onderwijs voor jou?

Onderwijs is de groep die zich -hoe kan het ook anders - bezig houdt met onderwijs.

Onze kerntaken:

  • Aanspreekpunt voor studenten met onderwijsgerelateerde vragen,
  • Begeleiden van POC'ers zodat zij alle kansen krijgen om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren. Verder vertegenwoordigen we de studenten op facultair niveau,
  • Afvaardiging naar LOKO, dwz. standpunt van VTK verdedigen tegenover alle andere kringen en zo mee beslissen voor de hoogste niveaus van de KUL,
  • Ontwikkelingen op eender welk niveau opvolgen om snel te kunnen reageren op pijnpunten, maar ook om jou als lid te kunnen informeren. De basis hiervoor is het VTK Bureau; het beleid dat daar bepaald wordt, zullen wij uitvoeren.

Naast enkele praesidiumleden zijn er ook de vele POC'ers en andere medewerkers die de onderwijs-werking van VTK in gang houden.

Meer: [ Vertegenwoordigers ]

Contact en meer info

Heb je een iemand nodig om je vragen aan te stellen of wil je gewoon in contact komen met ons of de POC'ers van jouw jaar, dan vind je op de contactpagina wel de juiste informatie.Dossiers
Eerstejaars

Vers gearriveerd in Leuven en wat hulp nodig?

Geen nood, op de onthaalsite vind je een handleiding voor beginners, zowel op studie-vlak als voor de meer recreatieve bezigheden in Leuven.

Rien, Axel, Laurens & Thomas (onderwijsvtk.be)