Cursusdienst
Ons doel

De Cursusdienst van VTK, een fenomeen in Heverlee en een voorbeeld voor vele anderen. Over de jaren hebben verschillende teams Cudi verfijnd en geperfectioneerd. Ook dit jaar hebben wij weer dat tikkeltje meer om jullie zo goed mogelijk te helpen o.a. mailtjes wanneer er een nieuwe cursus is, een snellere service en bovendien goedkopere cursussen. "VTK Cursusdinsjt, goejkuupere da ken ni!"

VTK Cursusdienst (cursusdienstvtk.be)

Openingsuren

De allerlaatste opening dit semester. Reservaties zijn niet meer van toepassing. Kom dus zeker op tijd.

  • Woensdag 13 mei
    • 12h30-13h50

Voor meer info kan je ons altijd mailen.

Reservatie vervallen?

Heb je onlangs een mail gekregen waarin staat dat je reservatie vervalt en is de cursus die je wou verdwenen uit je reservatielijstje? Dan heb je helaas te lang gewacht om je cursus af te halen. Na twee weken verdwijnt je reservatie zodat wij er iemand anders vlugger mee kunnen helpen en ons kot wat vlugger leeg raakt. Opnieuw reserveren is de boodschap, jammer maar helaas.

Mijn reservaties

> Inloggen <

Contact

Het Cursusdienst-team bestaat uit:

Heb je vragen/opmerkingen/klachten ivm Cursusdienst kan je ons altijd mailen: cursusdienstvtk.be .

Ontbrekend artikel?

Ontbreekt er een artikel in je boekenlijst? Zou het volgens je prof of assistent echt bij VTK Cursusdienst verkrijgbaar moeten zijn? Gelieve dan volgend formulier in te vullen of te mailen naar erontbreekteencursusvtk.be

De Cursusdienst bevindt zich nog steeds in het Theokot. Het Theokot zelf vind je in het thermotechnisch instituut (komende van het kasteel rechts van het grasveldje, tussen mtm en bouwkunde).

Voor de schachtjes onder ons zullen we er ook maar tekeningetje bij maken: klik hier voor een plannetje.

Reekskopies

Ben je als reeksverantwoordelijke aangeduid om kopies te nemen voor je reeks? Kom ze dan gewoon bij ons binnenbrengen of mail ze door! Wij zorgen ervoor dat jouw reeks ze kan reserveren en dat er daarna voor al je reeksgenootjes een kopietje klaarligt om te worden afgehaald.

VTK Cursusdienst (cursusdienstvtk.be)

Draag zelf je steentje bij

Heb je net de hele opgavenbundel van mechanica netjes in LaTeX uitgewerkt, heb je gebundelde examenvragen met de oplossingen, of heb je zalig goede notities van scheikunde die je met je medestudenten wilt delen? Dat kan!

Indien je een tekst hebt waarvan je denkt dat andere studenten er iets aan zouden hebben, dan kan je deze op Cursusdienst binnen brengen (bij voorkeur als pdf-bestand of anders gewoon op papier). Wij maken er een studentencursus van die anderen kunnen reserveren.

Neem gerust eens contact op als je twijfelt!

VTK Cursusdienst (cursusdienstvtk.be)

Cursusdienst is open op...
Tweedehandsboeken

Via de 2e handsboekenpagina kan je boeken en cursussen te koop aanbieden of op zoek gaan naar een goedkoper alternatief voor dure boeken.