Studies
Je studies

VTK heeft als faculteitskring als een van zijn hoofdtaken je te helpen bij je studies.

VTK vertegenwoordigt alle studenten burgerlijk ingenieur(-architect) in verschillende raden en besturen aan deze universiteit en ook in de studentenraad LOKO.

VTK heeft ook een uitstekende cursusdienst, waar je het nodige studiemateriaal kan vinden aan democratische prijzen, op maat van de student.

Faculteit Ingenieurswetenschappen

kasteel Onze thuisbasis aan de universiteit is de faculteit ingenieurswetenschappen. Meer informatie over onder andere examenroosters, allerlei reglementen, internationalisering en natuurlijk de opleidingen vind je zeker op de website van de faculteit.

Cursusdienst

Studeren kost veel, onder andere cursussen en boeken zijn, naast een kot, een van de grootste uitgaven die je doet voor je studies. Om het allemaal betaalbaar te houden heeft VTK een eigen cursusdienst, waar we zowel boeken aanbieden, als cursussen die we zelf drukken, dit allemaal tegen bodemprijzen.

Meer: [Cursusdienst]

Cursusdienst (cursusdienstvtk.be)

Onderwijs

Studenten hebben ook iets te zeggen aan de universiteit, onderwijs is ervoor om te zorgen dat we gehoord worden. Onderwijs zorgt samen met de POC'ers ervoor dat we vertegenwoordigd zijn op alle vergaderingen aan de faculteit en universiteit.

Meer: [Onderwijs]

Onderwijs (onderwijsvtk.be)