Ondersteuning
Logistiek

In de WINKLER PRINS wordt logistiek omschreven als: "alle werkzaamheden met betrekking tot de goederenvoorziening van de strijdkrachten en van alle handelingen welke er op gericht zijn het aan de troepen mogelijk te maken te leven en te strijden onder de meest doeltreffende omstandigheden". Dat is dan ook waar wij ons het komende academiejaar 100% voor zullen inzetten.

Wie zijn wij? Het team bestaat dit academiejaar uit Joris en Elisabeth. Heb je ons nodig, dan kan je mailen naar logistiekvtk.be.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Je kan het zo gek niet bedenken of wij proberen het voor je te regelen. Van stoelen en tafels tot een heus Werchterpodium. Je kan ons bijvoorbeeld ook inschakelen om lokalen van de K.U.Leuven te reserveren. Laat ons weten welk lokaal je wil reserveren en wij fiksen het verder wel. Cantus- of kwisuitrusting nodig? Wij zorgen ervoor.

Kotfeestje? VTK heeft een eigen muziekinstallatie die je tegen een spotprijsje kan lenen. Vanzelfsprekend kunnen we je ook helpen aan grotere installaties. Ga zeker eens in onze interessante submenukens kijken, daar vind je een pak informatie. Heb je nog meer dingen op je verlanglijstje staan of zit je nog met logistieke vragen, aarzel niet en mail ons op het gekende adres.

Meer: [ Muziekinstallatie ] - [ Lokalen reserveren ] - [ Technische diensten/depots ] - [ VTK kelder ]

Logistiek (logistiekvtk.be)

IT

Sinds enkele jaren beschikt VTK over een eigen team dat zich bezighoudt met de informatica-infrastructuur. 'IT' biedt een hele waaier van diensten aan: naast de VTK-website hosten we een aantal jarensites en sites van werkgroepen en activiteiten als Revue, Kanweek, BEST, ... Samen met de secretaris onderhouden we de PC's in het secretariaat en zorgen we voor de mailinglijsten voor de jaren. Ook bedrijvenrelaties, cursusdienst en ons 24urenloop-standje voorzien we van de nodige hard- en software.
Onze software is ook vrij beschikbaar.
Verder bieden we ook webruimte aan alle vtk-leden op onze userserver, en dit voor 1 volle gigabyte.

Bram, Pieter M, Pieter W, Niels en Maarten (itvtk.be)

Communicatie

Communicatie houdt je op de hoogte van alles wat er gebeurt binnen en rondom VTK. Het Bakske, ons wekelijks informatieblad, brengt je reeds op maandagochtend op de hoogte van alles wat VTK je die week te bieden heeft. Het tweemaandelijks tijdschrift, de Ir.Reëel, is de Knack voor de studenten Burgerlijk Ingenieur (-Architect). Je vindt er nieuws uit de faculteit, proffen in een ander daglicht, burgies met een bijzonder tijdsverdrijf, interessante wetenschappelijke artikels, de nodige ontspanning... Kortom, dit gratis magazine bezorgt je uren leesplezier.

Meer: [ Meer Communicatie ]

Caro, Sarah en Maarten (communicatievtk.be)